30 Ιαν 2017

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΤΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 28/1/2017 και την Κυριακή 29/1/2017 πραγματοποιήθηκε η δεύτερη νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας. Την Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Αθήνας απαρτίζουν οι οργανώσεις μελών Ταύρου, Μοσχάτου, Καλλιθέας, Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης, Ελληνικού και Γλυφάδας.
Η Νομαρχιακή συνδιάσκεψη αποτέλεσε την αποκορύφωση της τρίμηνης διαδικασίας συνελεύσεων σε όλες της οργανώσεις μελών με πλούσιο προβληματισμό, συζήτηση για την κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην Νότια Αθήνα, για τα κοινωνικά κινήματα και την πολιτική παρέμβαση με εποικοδομητικές προτάσεις και εκλογή αντιπροσώπων στην νομαρχιακή συνδιάσκεψη.
Στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη εκλέχτηκαν και συμμετείχαν 113 αντιπρόσωποι, που επί διήμερο συζήτησαν, πρότειναν και η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την πολιτική απόφαση για τα καθήκοντα της νέας περιόδου και την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.
Στην νέα Νομαρχιακή Επιτροπή εκλέχτηκαν οι:
Αθανασοπούλου Αμαλία, Βάσσιος Βασίλης, Βάσσιος Δημήτρης , Βισβίκη Αγγελική, Γεωργούτσος Νίκος, Ζαμπάτη Ειρήνη, Καλογιαννακός Σωτήρης, Καπλάνης Γιώργος, Κίλιας Βασίλης , Κλουσάκος Δημήτρης, Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Μαυροπούλου Δάφνη, Μπελή Ντίνα, Μπιλίνης Μπάμπης , Μύαρης Λεωνίδας, Μωραϊτης Σωτήρης, Πάντου Θεανώ, Παπαθανασίου Πόπη, Πορτάλιου Αμαλία, Ραζής Αποστόλης, Ρίσβας Χρήστος, Σκοπλάκης Στάθης, Σωληναραίου Λίτσα, Ταστάνης Τάσος, Τραυλού Όλγα.
29-1-2017
Η εφορευτική επιτροπή.