26 Μαρ 2016

Κέντρο Διαχείρισης


Kapatais Christos
4 ώρες
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ
ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΕΤΟΙΜΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ
Ενημέρωση του Κέντρου Διαχείρισης για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους χώρους προσωρινής...
Δείτε περισσότεραΕνημέρωση του Κέντρου Διαχείρισης για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης στους χώρους προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων
Το Κέντρο Διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, επεκτείνει την αποστολή ειδών και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με το πρώτο φορτίο είκοσι τόνων να έχει προορισμό την Ειδομένη.
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Κέντρου Logistics (07/03/2016), έχουν παραδοθεί στα έξι κέντρα προσωρινής φιλοξενίας των προσφύγων Αττικής, σε Σχιστό, Λαύριο, Ν. Μάκρη, Μαλακάσα, Ελληνικό και Πειραιά, δεκαέξι (16) φορτηγά με μέση χωρητικότητα έξι τόνων ανά φορτίο, με διάφορα υλικά πρώτης ανάγκης. (Αναλυτικά στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας).
Επισημαίνεται ότι έχουν προσφερθεί μεγάλες ποσότητες από είδη πρώτης ανάγκης από τους Δήμους της Αττικής (Ν. Ιωνίας, Καισαριανής, Αγ. Δημητρίου, Περιστερίου, Χαλανδρίου, Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Αιγάλεω, Γέρακα, Παλλήνης, Αγ. Παρασκευής, Μοσχάτου - Ταύρου, Ηλιούπολης, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης), από πλήθος συμπολιτών, οργανισμούς και εταιρείες.
Υπενθυμίζεται ότι, όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συνδράμουν τους πρόσφυγες με είδη πρώτης ανάγκης και αναλαμβάνουν σχετικές πρωτοβουλίες, προκειμένου αυτές να είναι αποτελεσματικές, παρακαλούνταιπριν από την οποιαδήποτε προσφορά να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής:http://www.patt.gov.gr/site/index.php… προκειμένου να ενημερωθούν για την λίστα των τρεχουσών αναγκών σε είδη, καθώς και για λοιπές χρήσιμες πληροφορίες.