28 Ιαν 2019

To προβλημα ειχε μπει στο δσ απο την ''Δραση ανατροπη''....


Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

 Μπάμπης Μπιλίνης :Δυστυχώς το θέμα είναι σοβαρό. Η γνώμη της πρώην αντιδημάρχου ΤαύρουJeny Val έχει την βαρύτητα της.

Δυστυχώς όταν τα έργα γίνονται copy paste, χωρίς να υπάρξει επιτόπου παρατήρηση και μελέτη , χωρίς να υπάρξει επί της ουσίας έμπρακτο ενδιαφέρον από όσους έχουν την πολιτική ευθύνη για το τι συμβαίνει στο Δήμο μας, (όταν λέω δήμο εννοώ τον Ταύρο -επειδή τον Ταύρο νιώθω δήμο μου ) οι χειρότεροι φόβοι επαληθεύονται. Ένας νεκρός!!!!
Αν είναι δυνατόν αυτό το έργο , το ΑΦΩΤΙΣΤΟ αν και κόμβος, που ίσως να μπορούσε να εφαρμοστεί σε δρόμους άλλων προδιαγραφών να εφαρμόζεται σε δρόμους με 2 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση! 2 κυκλοφοριακοί κόμβοι που συνδέουν Ταύρο με Καλλιθέα , με μεγάλο κυκλοφοριακό φορτίο, να στενεύουν ξαφνικά και να είναι θεοσκότεινοι!!!!
Άραγε θα ζητηθούν ευθύνες για έναν θάνατο; Επισυνάπτω ένα σχόλιο που είχα αναρτήσει στον τοίχο του φίλου μου Σίμου Χαλκίδη εκφράζοντας και οι δύο τους φόβους μας.
.
Έμαθα πως μόνο το θέμα στο δημοτικό συμβ.το έθεσε ο κ. Μελέτης Γιώρ.(Δραση Ανατροπη)
Θα περιμένουμε τη δημόσια απάντηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του ενιαίου δήμου Μοσχάτου Ταύρου και φυσικά της δημοτικής και κοινοτικής αρχής.....
"Σύμος Χαλκίδης
4 Δεκεμβρίου 2018 9:10 μ.μ.
Σίμο μου υπάρχει τεράστια ευθύνη σε όλους όσους ευθύνονται γι' αυτό το χάλι! Ποιός ενέκρινε τις μελέτες στο Δημοτικό Συμβούλιο; Κανείς δεν ήρθε επιτόπου στο έργο; Όποιος το χρηματοδότησε δεν ασχολήθηκε καθόλου για το πως κατασκευάζονται τα έργα που τα πληρώνουμε όλοι μας;;;;Στην προηγούμενη βροχή το καινούργιο πεζοδρόμιο στην Παναγίτσα ήταν λίμνη........Το Σάββατο κινδύνεψε ένα παιδάκι στον κυκλικό κόμβο των Σφαγείων από αυτοκίνητο που καβάλησε στους κυβόλιθους, γιατί δεν υπάρχει ούτε κράσπεδο (να μη χαλάσουμε και τα αυτοκίνητα) αλλά ούτε και στοιχειώδης φωσφορίζουσα διαγράμμιση και εγκάρσια και περιμετρικά!!!!Αν δεν αλλάξουν άμεσα βασικά σημεία του έργου (κυκλικός κόμβος στην Παναγίτσα, διαπλατύνσεις πεζοδρομίων άστοχες) θα βρεθούμε όχι μόνο μπροστά σε πολύ σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα αλλά επίσης μπροστά σε σοβαρότερα ατυχήματα από αυτά που ήδη έχουν συμβεί! Μήπως να υπάρξει πρωτοβουλία κατοίκων ;"